Intrebări frecvente

Cum pot comanda?

Comenzile se inregistreaza online pe site-ul nostru sau la telefon/whatsapp la numarul de telefon 0736390800.  Alege preparatele si cantitatile, adauga-le in cos,  si urmeaza pasii pentru finalizarea comenzii. Imediat ce aceasta se inregistreaza, o sa primiesti un mail automat de confirmare cu datele comenzii.

 

Cum aleg ziua livrarii?

Iti poti alege data de livrare in timpul finalizarii comenzii, iar disponibilitatea este afisata in timp real. Tine cont ca toate comenzile se inregistreaza cel tarziu in ziua (pana la ora 23:59) dinaintea zilei dorite de livrare . 

 

Care sunt cantitatile pe care trebuie sa le comand?

Poti comanda orice preparat in cantitate mica (250-500 gr) sau in cantitati mari (peste 500 gr). In dreptul fiecarui preparat, vei regasi variantele de gramaje. De asemenea, iti poti pregati meniul pentru un eveniment impreuna cu noi. Suntem dechisi sa gasim cea mai potrivita solutie pentru evenimnetele speciale din viata ta. 

Am un produs in cos si nu il pot sterge, ce trebuie sa fac?

Finalizati comanda si dupa va rugam sa ne contactati si-l vom sterge noi. Dupa ce finalizezi comanda, ne poti contacta si ne vom ocupa noi de eliminarea acestuia din meniul tau.

Recipientele raman la client?

Sigur, recipientele raman la tine.

Cum imi sunt livrate preparatele?

Preparatele sunt ambalate în caserole de unică folosință prietenoase cu natura, sigilate pentru un extra plus de siguranță. Pentru ca nimeni să nu intre în contact cu bunătățile comandate de tine, fiecare comandă este livrată în pungă individuală din hartie reciclabilă.