Catering

Bine ați venit la Druziada. Suntem specializati în bucătăria druză 100% originală. Pasiunea noastră pentru gătit și pentru a oferi mâncăruri autentice și delicioase se află în centrul a tot ceea ce facem.

Mâncărurile noastre sunt pregătite de o familie veche de druzi care au o pasiune adânc înrădăcinată pentru bucătăria autentica, iar rețetele noastre provin din inima comunității druze din Israel. Folosim doar cele mai proaspete ingrediente și tehnici tradiționale pentru a crea preparate tradiționale autentice, gustoase, pline de savoare și de vitamine, preparate ce vă vor transporta papilele gustative direct în Orientul Mijlociu.

 Înțelegem că planificarea unui eveniment poate fi stresantă, motiv pentru care oferim și o gamă largă de servicii de catering pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice. De la evenimente corporative până la petreceri private, ne putem ocupa de orice, de la planificarea meniului până la configurare. Echipa noastră se străduiește să facă evenimentul dvs. un succes și să se asigure că invitații dvs. sunt complet mulțumiți de mâncarea și serviciile noastre.

Vă rugăm să rețineți că toate comenzile de tip catering trebuie plasate cu cel puțin doua zile înainte, pentru a ne acorda timp suficient pentru a vă pregăti mâncarea la standardele noastre înalte. Suntem bucuroși să colaborăm cu dvs. pentru a crea un meniu personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

La Druziada ne mândrim că folosim doar cele mai bune și mai proaspete ingrediente în preparatele noastre. Rețetele noastre sunt 100% originale și bazate pe tradiție, așa că puteți fi sigur că veți obține cel mai autentic gust din bucătăria druză din Europa.

Oferim o varietate de feluri de mâncare pentru a se potrivi diferitelor nevoi alimentare, inclusiv opțiuni vegetariene și fără gluten. 

Pentru a plasa o comandă sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de catering, vă rugăm să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim pasiunea pentru bucătăria arabă druză și să facem evenimentul dvs. un succes.